Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ НЕВІДОМО
№ | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Панасюк Ю. Я. | — | 146.750 | Допущено |
Біол. (ЗНО) 151.00 Україн. мов. та літ. (ЗНО) 138.00 Сер. бал док. про освіт. 8.70 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
2
|
Бортник Ю. М. | — | 131.250 | До наказу (бюджет) |
Істор. Україн. (ЗНО) 138.00 Україн. мов. та літ. (ЗНО) 115.00 Сер. бал док. про освіт. 9.40 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
3
|
Кривко Н. С. | — | 126.400 | Допущено |
Істор. Україн. (ЗНО) 136.00 Україн. мов. та літ. (ЗНО) 112.00 Сер. бал док. про освіт. 6.80 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
4
|
Демчан М. В. | — | 109.250 | Допущено |
Біол. (ЗНО) 113.00 Україн. мов. та літ. (ЗНО) 100.00 Сер. бал док. про освіт. 5.40 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |