Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 2 / БМ НЕВІДОМО
№ | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Федорова Г. І. | — | 73.220 | До наказу (бюджет) |
Фах. вступ. вип. 72.00 Дод. вступ. вип. 1.00 Сер. бал док. про освіт. 74.20 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
2
|
Неводнич О. В. | — | 71.100 | До наказу (бюджет) |
Фах. вступ. вип. 71.00 Дод. вступ. вип. 1.00 Сер. бал док. про освіт. 62.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |