Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 1 / БМ НЕМАЄ

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Магістр • заочна форма • 1р 4м
Подано заяв: 5
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Кулакова Л. М. 163.100 Зареєстровано тес. за фах. 70.00
дод. тес. за фах. 1.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 93.10
РK: 1.01
CK: —
2
Чернева Я. Ю. 159.000 Зареєстровано тес. за фах. 70.00
дод. тес. за фах. 1.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 89.00
РK: 1.01
CK: —
3
Кривошея Н. В. 157.300 Зареєстровано тес. за фах. 70.00
дод. тес. за фах. 1.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 87.30
РK: 1.01
CK: —
+
4
Юрін В. М. 135.800 Зареєстровано тес. за фах. 68.00
дод. тес. за фах. 1.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 67.80
РK: 1.01
CK: —
+
5
Рауфова З. С. 132.000 Зареєстровано тес. за фах. 72.00
дод. тес. за фах. 1.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 60.00
РK: 1.01
CK: —