Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 10 / БМ НЕВІДОМО

Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 1р 10м
Подано заяв: 11
Зараховано: 7
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Голик Н. О. 8.823 До наказу (контракт) Фах. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.823
РK: 1.01
CK: —
+
2
Янкова С. С. 8.652 До наказу (контракт) Фах. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.652
РK: 1.01
CK: —
+
3
Приліпко М. Е. 8.382 До наказу (контракт) Фах. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.382
РK: 1.01
CK: —
+
4
Пілішенко Т. О. 8.361 До наказу (контракт) Фах. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.361
РK: 1.01
CK: —
+
5
Гейченко С. В. 8.088 Допущено Фах. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.088
РK: 1.01
CK: —
6
Коваленко С. В. 7.947 До наказу (контракт) Фах. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.947
РK: 1.01
CK: —
+
7
Літош А. Ю. 7.790 До наказу (контракт) Фах. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.79
РK: 1.01
CK: —
+
8
Івченко Г. О. 7.630 Допущено Фах. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.63
РK: 1.01
CK: —
9
Мусєйко Т. В. 7.087 До наказу (контракт) Фах. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.087
РK: 1.01
CK: —
+
10
Гірняк О. В. 3.512 Зареєстровано Фах. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.512
РK: 1.01
CK: —
11
Богдан О. С. 3.360 Зареєстровано Фах. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.36
РK: 1.01
CK: —