Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 15 / БМ НЕМАЄ

Харчових технологій та ресторанного бізнесу • Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • заочна форма • 1р 10м
Подано заяв: 17
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Мар`єнко А. А. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
2
Сніжко В. В. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
3
Черніченко А. Ю. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
4
Поліщук М. В. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
5
Потикун Ю. Ю. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
6
Гайденко Г. В. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
7
Мажніков Д. Г. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
8
Петухова А. О. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
9
Головко Р. Р. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
10
Ішутова А. А. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
11
Шульдєшов М. В. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
12
Яцина Д. В. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
13
Дерман Е. А. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
14
Тома О. О. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
15
Самохін С. В. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
16
Бондаренко К. В. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —
17
Євдокимов А. С. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. іспит 0.00
РK: 1.01
CK: —