Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 0 / БМ НЕМАЄ

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м
Подано заяв: 4
Зараховано: 2
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Зеленько Т. А. 181.000 Допущено фах. іспит 87.00
Сер. бал док. про освіт. 94.00
РK: 1.02
CK: —
2
Сухенко А. М. 128.200 Допущено фах. іспит 39.00
Сер. бал док. про освіт. 89.20
РK: 1.02
CK: —
3
Погоріла А. В. 123.600 До наказу (контракт) фах. іспит 37.00
Сер. бал док. про освіт. 86.60
РK: 1.02
CK: —
+
4
Романенко А. В. 111.400 До наказу (контракт) фах. іспит 30.00
Сер. бал док. про освіт. 81.40
РK: 1.02
CK: —
+