Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Готельно-ресторанна справа ВМ 0 / БМ НЕМАЄ

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м
Подано заяв: 2
Зараховано: 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Висоцька В. Р. 125.800 Допущено фах. іспит 45.00
Сер. бал док. про освіт. 80.80
РK: 1.02
CK: —
2
Ольшевська Д. К. 124.400 До наказу (контракт) фах. іспит 48.00
Сер. бал док. про освіт. 76.40
РK: 1.02
CK: —
+