Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 25 / БМ НЕВІДОМО

Смілянська філія Національного університету харчових технологій • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 5м
Подано заяв: 22
Зараховано: 21
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Конопада Ю. О. 95.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 95.00 РK: 1.02
CK: —
+
2
Бевз В. К. 95.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 95.00 РK: 1.02
CK: —
+
3
Шатайло О. О. 95.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 95.00 РK: 1.02
CK: —
+
4
Курганська Н. О. 90.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 90.00 РK: 1.02
CK: —
+
5
Гребінська О. В. 90.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 90.00 РK: 1.02
CK: —
+
6
Попик А. А. 90.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 90.00 РK: 1.02
CK: —
+
7
Буковська Д. М. 85.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 85.00 РK: 1.02
CK: —
+
8
Дубина В. М. 80.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 80.00 РK: 1.02
CK: —
+
9
Закрепа І. І. 80.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 80.00 РK: 1.02
CK: —
+
10
Полторацька Д. М. 80.000 Допущено Хар. тех. 80.00 РK: 1.02
CK: —
11
Полуян Т. В. 80.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 80.00 РK: 1.02
CK: —
+
12
Єлісєєва Х. В. 80.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 80.00 РK: 1.02
CK: —
+
13
Пилипенко О. О. 80.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 80.00 РK: 1.02
CK: —
+
14
Чуприненко С. І. 75.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 75.00 РK: 1.02
CK: —
+
15
Стецунова А. М. 75.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 75.00 РK: 1.02
CK: —
+
16
Дубина О. С. 75.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 75.00 РK: 1.02
CK: —
+
17
Гажук А. В. 75.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 75.00 РK: 1.02
CK: —
+
18
Тихомирова В. С. 70.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 70.00 РK: 1.02
CK: —
+
19
Гриценко А. П. 60.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 60.00 РK: 1.02
CK: —
+
20
Лисяний Д. Ю. 60.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 60.00 РK: 1.02
CK: —
+
21
Горенська А. Г. 60.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 60.00 РK: 1.02
CK: —
+
22
Антоненко Л. В. 55.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 55.00 РK: 1.02
CK: —
+