Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 20 / БМ НЕМАЄ

Технологічне відділення • Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • заочна форма • 1р 9м
Подано заяв: 7
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Шпатар А. М. 184.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
"Технологія вир. кул. продукції", "Санітарія і гігієна" 0.00
Сер. бал док. про освіт. 184.00
РK: 1.02
CK: —
2
Шородок М. І. 183.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
"Технологія вир. кул. продукції", "Санітарія і гігієна" 0.00
Сер. бал док. про освіт. 183.00
РK: 1.02
CK: —
3
Захарова Л. Є. 181.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
"Технологія вир. кул. продукції", "Санітарія і гігієна" 0.00
Сер. бал док. про освіт. 181.00
РK: 1.02
CK: —
4
Мицак Д. М. 175.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
"Технологія вир. кул. продукції", "Санітарія і гігієна" 0.00
Сер. бал док. про освіт. 175.00
РK: 1.02
CK: —
5
Генцар М. І. 170.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
"Технологія вир. кул. продукції", "Санітарія і гігієна" 0.00
Сер. бал док. про освіт. 170.00
РK: 1.02
CK: —
6
Дудка В. С. 170.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
"Технологія вир. кул. продукції", "Санітарія і гігієна" 0.00
Сер. бал док. про освіт. 170.00
РK: 1.02
CK: —
7
Гісса А. С. 147.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
"Технологія вир. кул. продукції", "Санітарія і гігієна" 0.00
Сер. бал док. про освіт. 147.00
РK: 1.02
CK: —