Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 30 / БМ НЕМАЄ

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 5м
Подано заяв: 6
Зараховано: 6
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Пампуха А. П. 75.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 75.00 РK: 1.02
CK: —
+
2
Моканюк Х. В. 65.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 65.00 РK: 1.02
CK: —
+
3
Сусляк М. С. 60.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 60.00 РK: 1.02
CK: —
+
4
Кухарчук Ю. С. 60.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 60.00 РK: 1.02
CK: —
+
5
Перепічка О. М. 60.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 60.00 РK: 1.02
CK: —
+
6
Царук М. І. 60.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 60.00 РK: 1.02
CK: —
+