Харчові технології ВМ 30 / БМ НЕМАЄ
| № | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1
|
Пампуха А. П. | — | 75.000 | До наказу (контракт) | Фах. іспит 75.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
|
2
|
Моканюк Х. В. | — | 65.000 | До наказу (контракт) | Фах. іспит 65.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
|
3
|
Сусляк М. С. | — | 60.000 | До наказу (контракт) | Фах. іспит 60.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
|
4
|
Кухарчук Ю. С. | — | 60.000 | До наказу (контракт) | Фах. іспит 60.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
|
5
|
Перепічка О. М. | — | 60.000 | До наказу (контракт) | Фах. іспит 60.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
|
6
|
Царук М. І. | — | 60.000 | До наказу (контракт) | Фах. іспит 60.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |