Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Готельно-ресторанна справа ВМ 15 / БМ НЕВІДОМО

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 5м
Подано заяв: 6
Зараховано: 6
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Герман І. О. 85.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 85.00 РK: 1.02
CK: —
+
2
Микитюк А. С. 80.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 80.00 РK: 1.02
CK: —
+
3
Панов В. О. 80.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 80.00 РK: 1.02
CK: —
+
4
Іричук А. О. 75.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 75.00 РK: 1.02
CK: —
+
5
Олентир І. В. 70.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 70.00 РK: 1.02
CK: —
+
6
Іванніков Д. О. 70.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 70.00 РK: 1.02
CK: —
+