Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2017м. КиївКоледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Облік і оподаткування ВМ 50 / БМ НЕВІДОМО

Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 10м
Подано заяв: 5
Зараховано: 5
Квота1 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Рябенко П. В. 27.400 До наказу (бюджет) Україн. мов. 10.00
Мат. 10.00
Сер. бал док. про освіт. 7.40
РK: 1.00
CK: —
+
2
Бойко К. М. 21.400 До наказу (бюджет) Україн. мов. 5.00
Мат. 8.00
Сер. бал док. про освіт. 8.40
РK: 1.00
CK: —
+
3
Гродовська І. В. 21.100 До наказу (бюджет) Україн. мов. 8.00
Мат. 6.00
Сер. бал док. про освіт. 7.10
РK: 1.00
CK: —
+
4
Шевченко Д. В. 19.700 До наказу (бюджет) Україн. мов. 4.00
Мат. 8.00
Сер. бал док. про освіт. 7.70
РK: 1.00
CK: —
+
5
Устенко Н. А. 16.800 До наказу (бюджет) Україн. мов. 4.00
Мат. 5.00
Сер. бал док. про освіт. 7.80
РK: 1.00
CK: —
+