Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 22 / БМ НЕВІДОМО

Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва • Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м
Подано заяв: 8
Зараховано: 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Танасійчук В. Ю. 353.600 Допущено Хар. тех. 165.00
Сер. бал док. про освіт. 188.60
РK: 1.02
CK: —
2
Янчук Д. І. 347.900 Допущено Хар. тех. 165.00
Сер. бал док. про освіт. 182.90
РK: 1.02
CK: —
3
Лучко В. М. 340.000 Допущено Хар. тех. 160.00
Сер. бал док. про освіт. 180.00
РK: 1.02
CK: —
4
Фрасинюк Р. В. 299.400 До наказу (контракт) Хар. тех. 145.00
Сер. бал док. про освіт. 154.40
РK: 1.02
CK: —
+
5
Павлишена А. В. 182.900 Допущено Хар. тех. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 182.90
РK: 1.02
CK: —
6
Мосьондз К. С. 182.900 Допущено Хар. тех. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 182.90
РK: 1.02
CK: —
7
Климко Д. В. 177.200 Допущено Хар. тех. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 177.20
РK: 1.02
CK: —
8
Савін В. В. 174.300 Допущено Хар. тех. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 174.30
РK: 1.02
CK: —