Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ НЕВІДОМО
№ | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Гавриш І. В. | — | 352.200 | До наказу (бюджет) |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 175.00 Сер. бал док. про освіт. 177.20 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
2
|
Осовська О. В. | — | 351.500 | До наказу (бюджет) |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 180.00 Сер. бал док. про освіт. 171.50 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
3
|
Мороз Ю. А. | — | 347.200 | До наказу (бюджет) |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 170.00 Сер. бал док. про освіт. 177.20 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
4
|
Кулешова В. В. | — | 342.100 | До наказу (бюджет) |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 145.00 Сер. бал док. про освіт. 197.10 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
5
|
Семенюк В. В. | — | 340.700 | До наказу (бюджет) |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 155.00 Сер. бал док. про освіт. 185.70 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
6
|
Осадчук О. Г. | — | 339.300 | Допущено |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 145.00 Сер. бал док. про освіт. 194.30 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
7
|
Мороз В. А. | — | 306.500 | Допущено |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 135.00 Сер. бал док. про освіт. 171.50 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
8
|
Боднюк С. В. | — | 296.500 | Допущено |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 125.00 Сер. бал док. про освіт. 171.50 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
9
|
Ковтонюк М. І. | — | 197.100 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 197.10 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
10
|
Мусієнко О. О. | — | 194.300 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 194.30 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
11
|
Великород П. А. | — | 191.400 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 191.40 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
12
|
Гаврилюк В. В. | — | 185.700 | Допущено |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 185.70 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
13
|
Ленська Н. М. | — | 180.000 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 180.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
14
|
Нованов А. С. | — | 180.000 | Допущено |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 180.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
15
|
Палій О. В. | — | 180.000 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 180.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
16
|
Білокур О. В. | — | 171.500 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 171.50 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
17
|
Климнюк С. О. | — | 171.500 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 171.50 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
18
|
Притула Д. М. | — | 171.500 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 171.50 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
19
|
Щербатюк Л. В. | — | 168.700 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 168.70 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
20
|
Бойко А. В. | — | 165.800 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 165.80 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
21
|
Крамаренко Н. О. | — | 165.800 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 165.80 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
22
|
Ткачук В. О. | — | 163.000 | Допущено |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 163.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
23
|
Кирик Ю. В. | — | 160.100 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 160.10 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
24
|
Яблонський О. А. | — | 157.300 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 157.30 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
25
|
Гурін І. С. | — | 151.600 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 151.60 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
26
|
Костюк О. П. | — | 151.600 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 151.60 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
27
|
Білик А. В. | — | 143.000 | Зареєстровано |
Тех. вир. та пер. прод. твар. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 143.00 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |