ЛАК
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Агрономія |
3р 1м |
9
Зарах.: 7
|
0 | n/a |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Біологія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Агрономія |
3р 1м | 1 | 0 | n/a |
Українська мова (вступний іспит, балmin 5) Математика (вступний іспит, балmin 5) Біологія (вступний іспит, балmin 5) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Агрономія |
3р 1м |
7
Зарах.: 7
|
0 | n/a |
Фахове випробування із спеціальності (Фахове випробування, балmin 100) Українська мова (вступний іспит, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва |
3р 1м |
11
Зарах.: 9
|
0 | n/a |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Біологія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва |
3р 1м |
3
Зарах.: 3
|
0 | n/a |
Фаховий іспит із спеціальності (Фахове випробування, балmin 100) Українська мова (вступний іспит, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |