Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2017Волинська область
ОКР Спеціальність Тер. нав. К ВМ БМ Складові конкурсного балу
МС
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Віділення харчових технологій та заочного навчання
1р 5м 7
Зарах.: 7
25 n/a
Товарознавство продовольчих та непродовольчих товарів (тестування) (Фахове випробування, балmin 120)
Українська мова (вступний іспит, балmin 120)
МС
Харчові технології
Віділення харчових технологій та заочного навчання
1р 10м 15
Зарах.: 15
25 n/a
Технологія приготування їжі з основами товарознавства (тестування) (Фахове випробування, балmin 120)
Українська мова (вступний іспит, балmin 120)
БС
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Віділення харчових технологій та заочного навчання
2р 5м 27
Зарах.: 27
50 n/a
Товарознавство та торгівля (тестування) (Фахове випробування, балmin 120)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
БС
Інформаційні системи та технології
Віділення харчових технологій та заочного навчання
2р 5м 11
Зарах.: 11
30 n/a
Інформатика (Фахове випробування, балmin 120)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
БС
Харчові технології
Віділення харчових технологій та заочного навчання
2р 5м 24
Зарах.: 24
30 n/a
Харчові технології (тестування) (Фахове випробування, балmin 120)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)