МКДонНУЕіТ ім.Михайла Туган-Барановського
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
1р 10м | 0 | 50 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Англійська мова (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4) |
МС
|
Фінанси, банківська справа та страхування Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
1р 5м | 0 | 0 | 0 | |
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
1р 10м | 8 | 60 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Англійська мова (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4) |
МС
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
1р 5м | 31 | 60 | n/a |
Товарознавство продовольчих товарів (Фахове випробування, балmin 100) Українська мова (вступний іспит, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4) |
М
|
Харчові технології Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
2р 5м | 0 | 10 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Англійська мова (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4) |
МС
|
Харчові технології Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
1р 10м | 52 | 75 | n/a |
Технологія виробництва кулінарної продукції й організації виробництва в закладах ресторанного господарства (Фахове випробування, балmin 100) Українська мова (вступний іспит, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4) |