Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2017Миколаївська область
ОКР Спеціальність Тер. нав. К ВМ БМ Складові конкурсного балу
Б
документознавство та інформаційна діяльність
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
1р 10м 26
Зарах.: 25
50 0
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
дизайн
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
1р 10м 9
Зарах.: 8
75 0
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
готельно-ресторанна справа
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
1р 10м 33
Реком.: 1

Зарах.: 30
30 0
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
туризм
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
1р 10м 0 30 0
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
Дизайн
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
3р 10м 11
Зарах.: 11
75 0
. Творчий конкурс Етап 1: Професійно зорієнтоване випробування (творчий конкурс, балmin 100, k=0.500)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
Дизайн
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
2р 10м 12
Зарах.: 12
75 0
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
Сценічне мистецтво
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
3р 10м 0 20 0
Творчий конкурс Етап 1: Професійно зорієнтоване випробування (творчий конкурс, балmin 100, k=0.500)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
Менеджмент соціокультурної діяльності
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
3р 10м 0 110 0
Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
3р 10м 1
Реком.: 1
50 0
Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
1р 10м 5
Зарах.: 5
50 0
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
Економіка
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
3р 10м 0 25 0
Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
Готельно-ресторанна справа
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
3р 10м 16
Реком.: 5

Зарах.: 11
50 0
Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
Готельно-ресторанна справа
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
1р 10м 8
Зарах.: 8
50 0
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
Туризм
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
3р 10м 5 80 0
Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Б
Туризм
Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
1р 10м 2
Зарах.: 1
80 0
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)