Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / К 20

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 30
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Власенко В. С. 354.800 До наказу (контракт) 170 176 8.8 0
  • Іноземна мова: 170
  • Харчові технології та інженерія: 176
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
2 Грабовецька В. В. 285.600 До наказу (контракт) 152 126 7.6 0
  • Іноземна мова: 152
  • Харчові технології та інженерія: 126
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
3 Степаненко А. С. 284.553 До наказу (контракт) 100 171 8.9 4.65
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 171
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.65
+
4 Миколаєнко А. В. 245.000 До наказу (контракт) 104 133 8 0
  • Іноземна мова: 104
  • Харчові технології та інженерія: 133
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
5 Кваша Л. В. 240.200 До наказу (контракт) 104 128 8.2 0
  • Іноземна мова: 104
  • Харчові технології та інженерія: 128
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
6 Нечуйвітер А. О. 255.500 Рекомендовано (контракт) 100 148 7.5 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 148
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
7 Оліщук О. В. 249.000 Рекомендовано (контракт) 100 141 8 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 141
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0