Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2017м. КиївНаціональний університет харчових технологій
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 20 / БМ НЕМАЄ

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр • заочна форма • 1р 5м
Подано заяв: 4
Зараховано: 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Ліповченко Л. Г. 114.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 76.00
Іноз. мов. 38.00
РK: 1.00
CK: —
+
2
Ковтун В. В. 112.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 80.00
Іноз. мов. 32.00
РK: 1.00
CK: —
+
3
Дудка М. М. 108.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 76.00
Іноз. мов. 32.00
РK: 1.00
CK: —
+
4
Андрійчук В. С. 101.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 70.00
Іноз. мов. 31.00
РK: 1.00
CK: —
+