Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 40 / К 40

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 30
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Поліщук Л. С. 344.800 До наказу (контракт) 160 176 8.2 0.6
  • Іноземна мова: 160
  • Харчові технології та інженерія: 176
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.6
+
2 Онишко Є. В. 304.200 До наказу (контракт) 162 133 9.2 0
  • Іноземна мова: 162
  • Харчові технології та інженерія: 133
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
3 Боровик В. Г. 297.000 До наказу (контракт) 136 153 8 0
  • Іноземна мова: 136
  • Харчові технології та інженерія: 153
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
4 Кучерявий Р. С. 287.800 До наказу (контракт) 128 153 6.8 0
  • Іноземна мова: 128
  • Харчові технології та інженерія: 153
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
5 Барканова І. Б. 286.480 До наказу (контракт) 116 158 8.1 4.38
  • Іноземна мова: 116
  • Харчові технології та інженерія: 158
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.38
+
6 Іващишин М. В. 286.100 До наказу (контракт) 150 128 8.1 0
  • Іноземна мова: 150
  • Харчові технології та інженерія: 128
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
7 Домчук В. М. 272.900 До наказу (контракт) 126 138 8.9 0
  • Іноземна мова: 126
  • Харчові технології та інженерія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
8 Денисенко М. О. 272.200 До наказу (контракт) 122 138 7.7 4.5
  • Іноземна мова: 122
  • Харчові технології та інженерія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.5
9 Мартинов В. І. 260.300 До наказу (контракт) 102 151 7.3 0
  • Іноземна мова: 102
  • Харчові технології та інженерія: 151
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
10 Федорова Н. Б. 245.700 До наказу (контракт) 102 136 7.7 0
  • Іноземна мова: 102
  • Харчові технології та інженерія: 136
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
11 Ситарчук Р. О. 243.200 До наказу (контракт) 100 136 7.2 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 136
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
12 Бабич О. Ю. 232.400 До наказу (контракт) 100 126 6.4 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 126
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
13 Антонюк А. М. 353.500 Рекомендовано (контракт) 172 173 8.5 0
  • Іноземна мова: 172
  • Харчові технології та інженерія: 173
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
14 Юрченко Є. А. 7.100 Відмова 0 0 7.1 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології та інженерія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
15 Онишко Є. В. 9.200 Скасовано НЗ 0 0 9.2 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології та інженерія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0