Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 35 / К 35

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 26
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 20
  • Рекомендовано на контракт: 20
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 30
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Баранова Н. О. 255.000 До наказу (контракт) 108 141 6 0
  • Іноземна мова: 108
  • Харчові технології та інженерія: 141
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
2 Сидоров А. В. 251.900 До наказу (контракт) 128 116 7.9 0
  • Іноземна мова: 128
  • Харчові технології та інженерія: 116
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
3 Пилипчук В. О. 238.900 До наказу (контракт) 104 128 6.9 0
  • Іноземна мова: 104
  • Харчові технології та інженерія: 128
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
4 Ковтун Є. О. 238.400 До наказу (контракт) 104 128 6.4 0
  • Іноземна мова: 104
  • Харчові технології та інженерія: 128
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
5 Стащук Є. Р. 235.400 До наказу (контракт) 108 121 6.4 0
  • Іноземна мова: 108
  • Харчові технології та інженерія: 121
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
6 Сеньков І. П. 234.800 До наказу (контракт) 100 128 6.8 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 128
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
7 Дяченко В. О. 340.166 Рекомендовано (контракт) 180 148 8 4.17
  • Іноземна мова: 180
  • Харчові технології та інженерія: 148
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.17
8 Артюх М. С. 330.600 Рекомендовано (контракт) 156 166 8.6 0
  • Іноземна мова: 156
  • Харчові технології та інженерія: 166
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
9 Пафик В. О. 324.600 Рекомендовано (контракт) 184 133 7.6 0
  • Іноземна мова: 184
  • Харчові технології та інженерія: 133
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
10 Коломієць В. С. 323.200 Рекомендовано (контракт) 168 148 7.2 0
  • Іноземна мова: 168
  • Харчові технології та інженерія: 148
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
11 Литвиненко Д. Ю. 320.583 Рекомендовано (контракт) 166 146 8 0.58
  • Іноземна мова: 166
  • Харчові технології та інженерія: 146
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.58
12 Буштрук К. С. 302.800 Рекомендовано (контракт) 142 153 7.8 0
  • Іноземна мова: 142
  • Харчові технології та інженерія: 153
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
13 Черненко А. В. 302.100 Рекомендовано (контракт) 148 146 8.1 0
  • Іноземна мова: 148
  • Харчові технології та інженерія: 146
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
14 Безпалько В. А. 298.816 Рекомендовано (контракт) 100 186 8.9 3.92
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 186
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.92
15 Гич О. С. 291.500 Рекомендовано (контракт) 172 113 6.5 0
  • Іноземна мова: 172
  • Харчові технології та інженерія: 113
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
16 Жукова М. Р. 277.950 Рекомендовано (контракт) 116 153 8.2 0.75
  • Іноземна мова: 116
  • Харчові технології та інженерія: 153
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.75
17 Моцна А. Р. 265.300 Рекомендовано (контракт) 120 138 7.3 0
  • Іноземна мова: 120
  • Харчові технології та інженерія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
18 Смалько Л. М. 265.200 Рекомендовано (контракт) 104 153 8.2 0
  • Іноземна мова: 104
  • Харчові технології та інженерія: 153
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
19 Вініченко В. Г. 250.500 Рекомендовано (контракт) 128 116 6.5 0
  • Іноземна мова: 128
  • Харчові технології та інженерія: 116
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
20 Шулер С. М. 245.000 Рекомендовано (контракт) 100 138 7 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
21 Омельченко Н. В. 242.800 Рекомендовано (контракт) 112 123 7.8 0
  • Іноземна мова: 112
  • Харчові технології та інженерія: 123
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
22 Ковальов Г. О. 236.300 Рекомендовано (контракт) 122 108 6.3 0
  • Іноземна мова: 122
  • Харчові технології та інженерія: 108
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
23 Мехед Р. В. 235.500 Рекомендовано (контракт) 100 128 7.5 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
24 Смага А. С. 229.600 Рекомендовано (контракт) 100 123 6.6 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 123
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
25 Кияниця В. В. 219.700 Рекомендовано (контракт) 100 113 6.7 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 113
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
26 Кучук Ю. В. 217.800 Рекомендовано (контракт) 100 111 6.8 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 111
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0