Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / К 20

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 14
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на контракт: 4
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 30
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Масюткіна А. Д. 287.500 До наказу (контракт) 116 163 8.5 0
  • Іноземна мова: 116
  • Харчові технології та інженерія: 163
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
2 Зіневська Ю. С. 269.900 До наказу (контракт) 114 148 7.9 0
  • Іноземна мова: 114
  • Харчові технології та інженерія: 148
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
3 Шелест Н. С. 261.200 До наказу (контракт) 102 151 8.2 0
  • Іноземна мова: 102
  • Харчові технології та інженерія: 151
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
4 Лучкова О. О. 255.400 До наказу (контракт) 102 146 7.4 0
  • Іноземна мова: 102
  • Харчові технології та інженерія: 146
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
5 Канюченко В. В. 252.200 До наказу (контракт) 106 138 8.2 0
  • Іноземна мова: 106
  • Харчові технології та інженерія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
6 Мироненко Ю. О. 243.100 До наказу (контракт) 100 136 7.1 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 136
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
7 Галета В. В. 230.400 До наказу (контракт) 112 111 7.4 0
  • Іноземна мова: 112
  • Харчові технології та інженерія: 111
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
8 Зазай П. С. 229.600 До наказу (контракт) 102 121 6.6 0
  • Іноземна мова: 102
  • Харчові технології та інженерія: 121
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
9 Савчук А. А. 217.600 До наказу (контракт) 110 100 7.6 0
  • Іноземна мова: 110
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
10 Глуханюк І. А. 209.500 До наказу (контракт) 100 100 9.5 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
11 Петлицька Л. Ю. 335.100 Рекомендовано (контракт) 156 171 8.1 0
  • Іноземна мова: 156
  • Харчові технології та інженерія: 171
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
12 Пивовар А. М. 330.300 Рекомендовано (контракт) 160 163 7.3 0
  • Іноземна мова: 160
  • Харчові технології та інженерія: 163
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
13 Бірюкова С. А. 321.800 Рекомендовано (контракт) 140 173 8.8 0
  • Іноземна мова: 140
  • Харчові технології та інженерія: 173
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
14 Уромова К. Є. 281.300 Рекомендовано (контракт) 112 161 8.3 0
  • Іноземна мова: 112
  • Харчові технології та інженерія: 161
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0