Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 40 / БМ 7 / К 33

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 6 • Конкурс на бюджет: 0.86
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Боков Д. О. 414.000 Допущено 130 130 7.4
  • Українська мова та література: 130
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
Квота-1
2 Біла А. В. 398.000 Допущено 140 130 4.8
  • Українська мова та література: 140
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
  • РК
Квота-1
3 Кот Ю. К. 388.000 Допущено 130 130 4.8
  • Українська мова та література: 130
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
  • РК
Квота-1
4 Пінчук С. С. 463.000 Допущено 149 149 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 149
  • Біологія (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
5 Головченко Н. Р. 455.000 Допущено 150 140 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Математика (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
6 Мельничук М. В. 428.000 Допущено 136 129 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 136
  • Біологія (ЗНО): 129
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК