НКДДАЕУ
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Агрономія |
20 | 40 | 20 | 18 | 17 |
|
М
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
20 | 40 | 20 | 17 | 17 |
|
М
|
Ветеринарна медицина |
40 | 60 | 20 | 54 | 39 |
|
М2
|
Агрономія |
— | 10 | 10 | 6 | 7 |
|
М2
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
— | 10 | 10 | 2 | 4 |
|
М
|
Ветеринарна медицина |
20 | 30 | 10 | 26 | 24 |
|
М2
|
Ветеринарна медицина |
— | 10 | 10 | 3 | 24 |
|