Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 118 / К 118

Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.08.2021 (3р 0м)
Подано заяв: 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий іспит (додатковий) (залік) , k=0 , мін.бал 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 3
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Галанжа О. О. 4.463 Зареєстровано 4.46 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.46
  • Фаховий іспит: 0
2 Лалач О. В. 3.485 Зареєстровано 3.49 0
  • Середній бал документа про освіту: 3.49
  • Фаховий іспит: 0