Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 1 / БМ 1

Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 15 • Конкурс на бюджет: 15
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пясецька Т. В. 390.000 До наказу (бюджет) 200 190
  • Середній бал документа про освіту: 200
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 190
+
2 Коваль Ю. В. 384.000 Допущено 194 190
  • Середній бал документа про освіту: 194
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 190
3 Руда Є. А. 369.000 Допущено 194 175
  • Середній бал документа про освіту: 194
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 175
4 Дідур К. С. 337.000 Допущено 197 140
  • Середній бал документа про освіту: 197
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 140
5 Яковенко Ю. В. 327.000 Допущено 167 160
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 160
6 Білик І. С. 327.000 Допущено 197 130
  • Середній бал документа про освіту: 197
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 130
7 Білоусова К. В. 318.000 Допущено 158 160
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 160
8 Романюк І. В. 316.000 Допущено 161 155
  • Середній бал документа про освіту: 161
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 155
9 Гаврик Т. А. 306.000 Допущено 161 145
  • Середній бал документа про освіту: 161
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 145
10 Лаврова В. В. 303.000 Допущено 173 130
  • Середній бал документа про освіту: 173
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 130
11 Гоменюк А. І. 302.000 Допущено 167 135
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 135
12 Шаталюк Т. П. 182.000 Допущено 182 0
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 0
13 Томашук М. В. 173.000 Допущено 173 0
  • Середній бал документа про освіту: 173
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 0
14 Білаш Т. А. 173.000 Допущено 173 0
  • Середній бал документа про освіту: 173
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 0
15 Лезнівська В. С. 164.000 Допущено 164 0
  • Середній бал документа про освіту: 164
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 0