Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дишлюк І. В. 157.000 До наказу (контракт) 100 57
  • Середній бал документа про освіту: 100
  • фаховий іспит: 57
+
2 Антоненко О. М. 100.000 До наказу (контракт) 75 25
  • Середній бал документа про освіту: 75
  • фаховий іспит: 25
+
3 Бакай А. В. 87.800 До наказу (контракт) 62.8 25
  • Середній бал документа про освіту: 62.8
  • фаховий іспит: 25
+
4 Лисенко О. А. 83.800 Допущено 83.8 0
  • Середній бал документа про освіту: 83.8
  • фаховий іспит: 0
5 Шевченко Д. В. 84.000 Скасовано НЗ 84 0
  • Середній бал документа про освіту: 84
  • фаховий іспит: 0
+