Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 25 / К 24

Факультет туризму, готельної та ресторанної справи • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бродич Ю. А. 50.000 Відмова 50 0
  • Середній бал документа про освіту: 50
  • Харчові технології: 0
2 Фарина Ю. В. 42.000 Відмова 42 0
  • Середній бал документа про освіту: 42
  • Харчові технології: 0
3 Канюга Д. Б. 39.000 Відмова 39 0
  • Середній бал документа про освіту: 39
  • Харчові технології: 0
4 Потіцька Ю. А. 35.000 Відмова 35 0
  • Середній бал документа про освіту: 35
  • Харчові технології: 0