Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 15 / К 15

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 9м)
Подано заяв: 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Онисько М. Б. 13.000 Рекомендовано (контракт) 6 0 7
  • Українська мова (диктант): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • співбесіда: 7
+
2 Добрянський Р. Я. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (диктант): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • співбесіда: 0
3 Герус Л. І. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (диктант): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • співбесіда: 0
4 Панчеха М. М. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (диктант): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • співбесіда: 0
5 Дацишин Д. І. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (диктант): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • співбесіда: 0
6 Лютий С. М. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (диктант): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • співбесіда: 0