«ВНЗ» ЛККЕіП
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 75 | 75 | 30 | 14 |
|
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 75 | 75 | 27 | 14 |
|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 75 | 75 | 30 | 26 |
|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 75 | 75 | 35 | 26 |
|
М
|
Право |
— | 68 | 68 | 100 | 65 |
|
М
|
Інженерія програмного забезпечення |
— | 25 | 25 | 46 | 24 |
|
М
|
Харчові технології |
— | 75 | 75 | 20 | 20 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 18 | 18 | 46 | 21 |
|
М2
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 24 | 24 | 25 | 6 |
|
М2
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 20 | 20 | 21 | 6 |
|
М2
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 14 | 14 | 18 | 5 |
|
М2
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 25 | 25 | 29 | 5 |
|
М2
|
Право |
— | 11 | 11 | 91 | 24 |
|
М2
|
Інженерія програмного забезпечення |
— | 6 | 6 | 35 | 7 |
|
М2
|
Харчові технології |
— | 45 | 45 | 21 | — |
|
М2
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 9 | 9 | 47 | — |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 12 | 12 | 18 | — |
|
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 3 | 3 | 4 | — |
|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 10 | 10 | 2 | — |
|
М
|
Харчові технології |
— | 15 | 15 | 6 | 7 |
|