ВТЕККНТЕУ
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Облік і оподаткування |
20 | 70 | 50 | 70 | 35 |
|
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
11 | 30 | 19 | 64 | 19 |
|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
30 | 95 | 65 | 95 | 50 |
|
М
|
Харчові технології |
30 | 60 | 30 | 71 | 59 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
10 | 30 | 20 | 97 | 30 |
|
М
|
Туризм |
8 | 30 | 22 | 55 | 30 |
|
М2
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 30 | 12 | 24 | 19 |
|
М2
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 95 | 15 | 26 | 50 |
|
М2
|
Харчові технології |
— | 60 | 6 | 23 | 59 |
|
М2
|
Туризм |
— | 30 | 2 | 20 | 30 |
|
М3
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 30 | 11 | 0 | 19 |
|
М3
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 95 | 10 | 3 | 50 |
|
М3
|
Харчові технології |
— | 60 | 4 | 5 | 59 |
|
М3
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 30 | 3 | 5 | 30 |
|
М3
|
Туризм |
— | 30 | 5 | 0 | 30 |
|