БАКПДАА
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Агрономія |
30 | 50 | 15 | 41 | 68 |
|
М
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
n/a | 50 | 30 | 31 | 56 |
|
М
|
Агроінженерія |
n/a | 25 | 5 | 33 | 44 |
|
М
|
Агрономія |
n/a | 11 | 29 | 18 |
|
|
М2
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
n/a | 4 | 8 | 6 |
|
|
М
|
Агроінженерія |
n/a | 13 | 15 | 14 |
|
|
М
|
Агрономія |
n/a | 13 | 15 | 18 |
|
|
М2
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
n/a | 14 | 14 | 6 |
|
|
М
|
Агроінженерія |
n/a | 12 | 17 | 14 |
|
|
М2
|
Агрономія |
— | n/a | 3 | 18 |
|
|
М2
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
— | n/a | 1 | 6 |
|
|
М
|
Агроінженерія |
— | n/a | 1 | 14 |
|