ЛДКХіППНУХТ
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | n/a | 2 | — |
|
|
М
|
Облік і оподаткування |
12 | 45 | 25 | 16 | 15 |
|
М
|
Галузеве машинобудування |
— | 25 | 25 | 0 | 0 |
|
М
|
Харчові технології |
25 | 75 | 50 | 58 | 40 |
|
М
|
Харчові технології |
10 | 50 | 35 | 15 | 15 |
|
М
|
Харчові технології |
10 | 50 | 35 | 4 | 40 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
15 | 59 | 44 | 25 | 18 |
|
М
|
Облік і оподаткування |
— | 5 | 5 | 4 | 15 |
|
М
|
Галузеве машинобудування |
— | n/a | 0 | 0 |
|
|
М
|
Харчові технології |
— | n/a | 2 | 40 |
|
|
М
|
Харчові технології |
— | n/a | 1 | 15 |
|
|
М
|
Харчові технології |
— | n/a | 0 | 40 |
|
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 1 | 1 | 0 | 18 |
|