РДАК
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Харчові технології |
25 | 25 | 30 | 22 |
|
|
М
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
25 | 25 | 34 | — |
|
|
М
|
Агроінженерія |
50 | 50 | 55 | — |
|
|
М
|
Ветеринарна медицина |
50 | 50 | 60 | — |
|
|
М2
|
Харчові технології |
— | n/a | 1 | 2 |
|
|
М2
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
— | n/a | 0 | 0 |
|
|
М2
|
Агроінженерія |
— | n/a | 1 | 1 |
|
|
М2
|
Ветеринарна медицина |
— | n/a | 6 | 0 |
|