ХТЕККНТЕУ
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Б
|
Економіка |
— | 15 | 15 | 1 | 0 |
|
Б
|
Маркетинг |
— | 5 | 5 | 1 | — |
|
Б
|
Харчові технології |
— | 25 | 25 | 2 | 0 |
|
Б
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 10 | 10 | 4 | — |
|
БМ
|
Економіка |
— | 25 | 25 | 20 | 15 |
|
БМ
|
Маркетинг |
— | 30 | 30 | 28 | — |
|
БМ
|
Харчові технології |
— | 75 | 75 | 35 | 11 |
|
БМ
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 40 | 40 | 13 | — |
|
М
|
Економіка |
5 | 25 | 20 | 36 | 10 |
|
М
|
Облік і оподаткування |
7 | 35 | 28 | 39 | 11 |
|
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
7 | 17 | 10 | 38 | 11 |
|
М
|
Маркетинг |
6 | 40 | 34 | 54 | 15 |
|
М
|
Харчові технології |
25 | 35 | 10 | 47 | 49 |
|
М
|
Харчові технології |
10 | 20 | 10 | 27 | 49 |
|
М
|
Харчові технології |
5 | 20 | 15 | 21 | 27 |
|
М
|
Харчові технології |
— | 25 | 25 | 20 | 49 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
12 | 42 | 30 | 124 | 25 |
|
М
|
Туризм |
8 | 40 | 32 | 91 | 13 |
|
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 10 | 10 | 0 | 0 |
|
М
|
Харчові технології |
10 | 50 | 40 | 33 | 31 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 8 | 8 | 14 | 11 |
|
М2
|
Туризм |
— | 10 | 10 | 5 | — |
|