«ДВНЗ» ТКХТіТ
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Маркетинг |
20 | 30 | 10 | 36 | 18 |
|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
12 | 65 | 53 | 33 | 21 |
|
М
|
Харчові технології |
22 | 50 | 28 | 33 | 30 |
|
М
|
Харчові технології |
10 | 25 | 15 | 21 | 16 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
15 | 30 | 15 | 35 | 15 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
10 | 30 | 20 | 16 | 0 |
|
М2
|
Маркетинг |
— | 12 | 12 | 5 | 0 |
|
М2
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
8 | 30 | 22 | 30 | 12 |
|
М2
|
Харчові технології |
10 | 20 | 10 | 49 | 16 |
|
М2
|
Харчові технології |
3 | 10 | 7 | 28 | 6 |
|
М2
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 15 | 15 | 16 | 0 |
|
М2
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 5 | 5 | 0 | 12 |
|
М2
|
Харчові технології |
12 | 15 | 3 | 15 | 16 |
|
М2
|
Харчові технології |
2 | 5 | 3 | 3 | 6 |
|