Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 13
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 11
  • Рекомендован на контракт: 11
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Філіпчук А. С. 222.700 До наказу (к) 71 145 6.7
  • Іноземна мова (іспит): 71
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
+
2 Шквира А. Ю. 176.600 До наказу (к) 50 120 6.6
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
+
3 Фещук Л. О. 274.133 Рекомендовано (к) 84 180 10.13
  • Іноземна мова (іспит): 84
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.13
4 Невмержицька Н. А. 256.500 Рекомендовано (к) 79 170 7.5
  • Іноземна мова (іспит): 79
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
5 Яручик Т. М. 250.500 Рекомендовано (к) 52 190 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
6 Абовян С. О. 246.900 Рекомендовано (к) 74 165 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 74
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
7 Сухомлин І. Б. 242.200 Рекомендовано (к) 85 150 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 85
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
8 Івасюта Л. М. 232.600 Рекомендовано (к) 60 165 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
9 Плиско М. М. 232.233 Рекомендовано (к) 54 170 8.23
  • Іноземна мова (іспит): 54
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.23
10 Бенько М. В. 227.200 Рекомендовано (к) 60 160 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
11 Тимощук О. В. 207.500 Рекомендовано (к) 50 150 7.5
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
12 Гарагонич К. В. 199.000 Рекомендовано (к) 52 140 7
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
13 Оверченко В. В. 198.600 Рекомендовано (к) 52 140 6.6
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6