Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 35
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 28
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Луговський В. М. 231.700 До наказу (к) 74 150 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 74
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
2 Боженко Л. П. 199.400 До наказу (к) 52 140 73 7.4
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Додаткове фахове вступне випробування: 73
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
+
3 Луцкевич М. В. 198.000 До наказу (к) 66 125 7
  • Іноземна мова (іспит): 66
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
4 Селезньова О. І. 188.100 До наказу (к) 51 130 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
5 Ковальов Г. О. 181.300 До наказу (к) 60 115 6.3
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.3
+
6 Омельченко І. А. 179.100 До наказу (к) 52 120 78 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Додаткове фахове вступне випробування: 78
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
7 Токовенко Г. С. 172.100 До наказу (к) 50 115 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
8 Вознюк Х. О. 161.700 До наказу (к) 50 105 60 6.7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Додаткове фахове вступне випробування: 60
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
+
9 Ришканич Р. О. 287.025 Рекомендовано (к) 92 180 15.03
  • Іноземна мова (іспит): 92
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.03
10 Холод А. М. 276.625 Рекомендовано (к) 96 170 10.63
  • Іноземна мова (іспит): 96
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.63
11 Кущ Р. В. 271.000 Рекомендовано (к) 81 170 20
  • Іноземна мова (іспит): 81
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
12 Камлай І. С. 253.500 Рекомендовано (к) 80 165 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
13 Михавко Т. Р. 249.600 Рекомендовано (к) 91 150 8.6
  • Іноземна мова (іспит): 91
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
14 Верченко М. Д. 249.533 Рекомендовано (к) 96 145 8.53
  • Іноземна мова (іспит): 96
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.53
15 Ромазан О. В. 243.675 Рекомендовано (к) 73 160 10.68
  • Іноземна мова (іспит): 73
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.68
16 Шевченко І. Ю. 236.500 Рекомендовано (к) 62 165 9.5
  • Іноземна мова (іспит): 62
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.5
17 Солод А. О. 223.700 Рекомендовано (к) 86 130 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
18 Камишіна А. І. 221.350 Рекомендовано (к) 62 150 9.35
  • Іноземна мова (іспит): 62
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.35
19 Артюх І. В. 213.100 Рекомендовано (к) 50 155 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
20 Нікішина Т. С. 210.450 Рекомендовано (к) 77 125 8.45
  • Іноземна мова (іспит): 77
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.45
21 Омельченко М. Г. 200.200 Рекомендовано (к) 78 115 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 78
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
22 Толюпа Т. І. 198.458 Рекомендовано (к) 50 140 8.46
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.46
23 Селюк М. М. 182.400 Рекомендовано (к) 50 125 7.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
24 Халетій О. Ю. 172.800 Рекомендовано (к) 61 105 70 6.8
  • Іноземна мова (іспит): 61
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Додаткове фахове вступне випробування: 70
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.8
25 Опанасенко І. І. 162.900 Рекомендовано (к) 50 105 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
26 Дусенко Є. О. 9.200 Зареєстровано 9.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.2
27 Терлецький С. О. 8.200 Зареєстровано 8.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
28 Полейко Р. Р. 8.100 Зареєстровано 8.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1