Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 50
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 24
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Семченко Я. В. 285.700 До наказу (к) 86 185 14.7
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.7
+
2 Дусенко Є. О. 272.200 До наказу (к) 93 170 77 9.2
  • Іноземна мова (іспит): 93
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Додаткове фахове вступне випробування: 77
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.2
+
3 Цаплан І. В. 270.800 До наказу (к) 72 190 8.8
  • Іноземна мова (іспит): 72
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
+
4 Фіщук А. В. 252.100 До наказу (к) 53 190 9.1
  • Іноземна мова (іспит): 53
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.1
+
5 Шашло В. С. 242.200 До наказу (к) 74 160 70 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 74
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Додаткове фахове вступне випробування: 70
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
6 Тилик О. В. 241.500 До наказу (к) 64 170 65 7.5
  • Іноземна мова (іспит): 64
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Додаткове фахове вступне випробування: 65
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
+
7 Семко М. С. 228.900 До наказу (к) 82 140 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 82
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
+
8 Шевчук Я. М. 227.200 До наказу (к) 54 165 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 54
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
9 Амонс В. О. 221.100 До наказу (к) 88 125 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 88
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
10 Драч Л. Л. 219.100 До наказу (к) 70 140 9.1
  • Іноземна мова (іспит): 70
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.1
11 Бабич Є. С. 216.000 До наказу (к) 58 150 8
  • Іноземна мова (іспит): 58
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+
12 Заєць З. Л. 213.900 До наказу (к) 56 150 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 56
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
+
13 Рожкова М. А. 201.100 До наказу (к) 54 140 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 54
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
14 Добровільська Л. С. 197.000 До наказу (к) 50 140 7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
15 Кружко О. М. 176.000 До наказу (к) 52 115 70 9
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Додаткове фахове вступне випробування: 70
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
+
16 Федорченко Б. В. 162.800 До наказу (к) 51 105 6.8
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.8
+
17 Решітник Н. Я. 277.900 Рекомендовано (к) 71 190 16.9
  • Іноземна мова (іспит): 71
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.9
18 Гарбарук І. О. 255.800 Рекомендовано (к) 56 185 14.8
  • Іноземна мова (іспит): 56
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.8
19 Опалінська Л. О. 228.300 Рекомендовано (к) 55 165 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 55
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
20 Лотарєва В. О. 218.700 Рекомендовано (к) 76 135 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
21 Карпович Ю. О. 207.600 Рекомендовано (к) 50 150 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
22 Павлишена А. В. 172.600 Рекомендовано (к) 50 115 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
23 Кушнір І. В. 8.900 Зареєстровано 8.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.9
24 Ковальчук У. С. 8.700 Зареєстровано 8.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7