Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 13

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 70 / БМmax 40 / К 30

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
78
Конкурс на бюджет
1.5
Поданих заяв 2018
95
Конкурс на бюджет 2018
2.03

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 90 / БМ 15 / К 75

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Додаткове фахове випробування (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
75
Конкурс на бюджет
5
Поданих заяв 2018
47

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / БМ 10

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
41
Конкурс на бюджет
4.1
Поданих заяв 2018
16

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 9 / БМ 9

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
59
Конкурс на бюджет
6.56
Поданих заяв 2018
81

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 65 / БМmax 5 / К 60

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
4
Конкурс на бюджет
0.6
Поданих заяв 2018
12
Конкурс на бюджет 2018
1.4

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 90 / БМ 4 / К 86

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Додаткове фахове випробування (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
78
Конкурс на бюджет
19.5
Поданих заяв 2018
95

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
32
Поданих заяв 2018
16

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
89
Поданих заяв 2018
81

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 15 / К 15

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
63
Поданих заяв 2018
95
Конкурс на бюджет 2018
2.03

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
5
Поданих заяв 2018
16