Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кердан В. В. 491.000 Рекомендовано (к) 171 157 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 171
  • Історія України (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
2 Шимченко О. Ю. 389.000 Рекомендовано (к) 107 117 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Математика (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
3 Руденко К. В. 387.000 Рекомендовано (к) 117 110 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Математика (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
4 Кузін Р. М. 355.000 Рекомендовано (к) 107 121 4.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 4.7
  • РК