Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 14

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 30 / БМ 18 / К 5

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Поданих заяв
60
Конкурс на бюджет
3.33
Поданих заяв 2018
72
Поданих заяв 2017
25

Харчові технології ВМ 20 / БМ 12 / К 5

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Поданих заяв
63
Конкурс на бюджет
5.25
Поданих заяв 2018
72
Поданих заяв 2017
25

Харчові технології ВМ 25 / БМ 8

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
9
Конкурс на бюджет
1.13

Харчові технології ВМ 25 / БМ 2

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
2
Конкурс на бюджет
1

Харчові технології ВМ 5 / К 5

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
9
Поданих заяв 2017
14

Харчові технології ВМ 5

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
9
Поданих заяв 2017
14

Харчові технології ВМ 5

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 5 / К 5

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
11
Поданих заяв 2018
9
Поданих заяв 2017
14

Харчові технології ВМ 5

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
9
Поданих заяв 2017
14

Харчові технології ВМ 5 / К 5

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
4
Поданих заяв 2018
9
Поданих заяв 2017
14