Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології зерна і зернового бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Котленко С. С. 126.633 Допущено 138 107 122 9.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • РК
2 Базан А. С. 118.830 Допущено 124 114 109 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Математика (ЗНО): 114
  • Біологія (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК
3 Масленікова А. О. 115.056 Допущено 111 110 119 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Математика (ЗНО): 110
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
4 Семенюк А. В. 114.138 Допущено 111 100 131 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Математика (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 131
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
5 Сівцова К. Ю. 113.322 Допущено 113 114 104 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Математика (ЗНО): 114
  • Біологія (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК