Зачекайте...

181 Харчові технології

Економіко-правовий факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-01.08.2021 (2р 0м)
ВМ 24 • К 24
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Оригіналів: 7
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ятченко О. М. 198.000 Допущено 198
  • Екзамен за фахом: 198
2 Педорченко М. О. 198.000 Допущено 198
  • Екзамен за фахом: 198
+
3 Педченко Д. О. 198.000 Допущено 198
  • Екзамен за фахом: 198
4 Швидкий О. О. 197.000 Допущено 197
  • Екзамен за фахом: 197
+
5 Макаренко В. В. 197.000 Допущено 197
  • Екзамен за фахом: 197
+
6 Корнієнко Р. Ю. 197.000 Допущено 197
  • Екзамен за фахом: 197
+
7 Гриневич А. О. 176.000 Допущено 176
  • Екзамен за фахом: 176
+
8 Даниленко Р. В. 176.000 Допущено 176
  • Екзамен за фахом: 176
+
9 Тищенко Б. С. 176.000 Допущено 176
  • Екзамен за фахом: 176
+