Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 21 • К 21
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стіпура О. М. 15.000 До наказу (к) 7 8
  • Українська мова (диктант): 7
  • зі спеціальності: 8
+
2 Ткач Н. І. 0.000 Зареєстровано