Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-01.02.2021 (1р 5м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Оригіналів: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гіщіна А. Б. 0.000 Зареєстровано +
2 Яношевський Б. Ю. 0.000 Зареєстровано +
3 Пустовіт А. М. 0.000 Зареєстровано +
4 Гриценко Є. С. 0.000 Зареєстровано
5 Кузьмін В. П. 0.000 Зареєстровано
6 Красухін В. В. 0.000 Зареєстровано +