Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-25.01.2022 (2р 5м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Почепцова Д. В. 379.000 Зареєстровано 107 132 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК
+