Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 25 • К 25
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Абрамова В. С. 0.000 Зареєстровано +
2 Кутузов Г. С. 0.000 Зареєстровано +
3 Косяков Д. В. 0.000 Зареєстровано +
4 Звонко В. О. 0.000 Зареєстровано +