Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 25 • БМ 8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.13
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 8
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Білокрис Ю. О. 18.000 Рекомендовано (б) 8 10
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фаховий іспит: 10
+
2 Головач Т. В. 17.000 Рекомендовано (б) 6 11
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фаховий іспит: 11
+
3 Грабовська І. С. 16.000 Рекомендовано (б) 7 9
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фаховий іспит: 9
+
4 Федькова В. В. 15.000 Рекомендовано (б) 8 7
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фаховий іспит: 7
+
5 Бардіянова Г. В. 14.000 Рекомендовано (б) 7 7
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фаховий іспит: 7
+
6 Герешенко Н. Л. 14.000 Рекомендовано (б) 8 6
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фаховий іспит: 6
+
7 Савчук Н. В. 14.000 Рекомендовано (б) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фаховий іспит: 8
+
8 Тимошевський А. А. 10.000 Рекомендовано (б) 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит: 6
+
9 Плахота Т. М. 0.000 Зареєстровано